Hoe gebruik je kindercamera's?

Dex Visser

Het gebruik het, geeft niet dan. Ik beteken: Het is goed, en het kwetst niet. Ik denk niet de jonge geitjes een reden hebben om foto's van andere kinderen te nemen. Sehen Sie sich einen Spa Panel Testbericht an. Ik ben zeker, die wanneer u loopt, dat u de camera in uw hand kunt voelen. Maar als uw kind, of u foto's neemt van een smartphone of een tablet hebben, dan denk ik dat het beter is om het te gebruiken. En geef niet dan. Dit is waar ik met de meeste ouders niet akkoord ga, omdat ik denk dat de jonge geitjes slechts smartphones voor hun sociaal en speeltijd zouden moeten gebruiken. Vandaar dat houd ik van het Nokia-Lumia 920. Ik heb een Lumia 920 in het huis, dat een Lumia 920 is, dat ik aangezien mijn hoofdcamera, en enige gebruik dat ik foto's van kan nemen. In dit keer, is het zeer belangrijk voor me dat ik geen telefoongesprekken moet nemen tegelijkertijd, omdat het me gevoel zeer onhandig maakt. Ik houd ook van de manier dat u mijn beelden met anderen kunt delen, en hen gebruiken in een online galerij, maar niet te gemakkelijk. En zo kan ik mijn nieuw Nokia-Lumia 920 gebruiken voor het sociale foto delen. Im Vergleich zu kindercamera Test ist es dabei deutlich beachtenswerter. Ik gebruik het op de weekends en ik houd van dat het een heldere witte sensor heeft, zodat het niet dat veel licht, en dat daar is een zeer goede cameracontrole neemt. U te hoeven niet om in de juiste plaats te zijn deze camera kunnen op deze wijze gebruiken. Maar eerst, hier is hoe ik het opzette en ik kan het op Instagram delen: Ik gebruikte enkel een eenvoudige flits in dit beeld: De camera app op mijn nieuw Nokia-Lumia 920 heeft een paar dingen die u zou moeten weten, als u het wilt behoorlijk gebruiken: Als u beelden met uw telefoon neemt, dan hebt u een blindsnelheid van 1/30th van een seconde en een nadruk van f/3.6 (die een hogere resolutie dan in de camera app is, maar lager dan wat I-gebruik op mijn telefoon) nodig. Om een beter beeld van de jonge geitjes in het beeld te worden hierboven, zal ik een schot met de camera app in landschap (of portret moeten maken als ik het) ga bebouwen, maar de jonge geitjes zullen nog op het scherm zijn zodat is er daar geen echt probleem.