Over mij

Dex Visser

In 2018, werd ik geïnterviewd bij Nederlandse krant EenStijl en het was het tweede gesprek dat ik in een jaar had gedaan. Zoals ik zei, was ik opgewekt om te horen dat de de cameragemeenschap van de kinderen groeide, en nu was ik bereid om een paar woorden te zetten over wat ik, de voordelen, en waar ik hoop neemt de toekomst van de camera's van kinderen ons.

Kunt u vertellen ons wat het verhaal achter deze post is en wat u maakte beslissen deze blog te creëren? Mijn naam is Dex � Ik ben een fotograaf en digitale creatief, een videoproducent en een videomaker. Ik heb video over kinderen gemaakt en gedeeld, meestal voor gehandicapte jonge geitjes. Vanaf nu, heb ik bijna 500 video's op mijn YouTube-kanaal over jonge geitjes in Nederland, over wie ik vaak voor KidsTV en veel andere toekenning ben benoemd en de prestigieuze EenStijl-Toekenning in Nederland gewonnen (zie hier voor details).

Toen ik deze Blog in 2010 begon bekeek ik slechts de markt van de Jonge geitjescamera. Het is een zeer interessante tijd en zeer moeilijk en om het zachtjes uit te drukken pijnlijk, geweest om deze blog in werking te stellen. Nu deze Blog eindigen heb ik de kans gehad om een nieuwe camera te proberen dat ik nooit heb kunnen schieten met.

Zo neem een blik bij mijn nieuwe DSLR met een paar dingen in mening. Eerst en vooral, zijn er niet veel vandaag van deze camera's op de markt. U kunt hen op het Web vinden. Wat zijn zelfs duur zeer, één of andere zeer goedkoop. De enige manier om te krijgen is iemand te hebben om u te verzenden. Ten tweede, zijn de prijzen al manier boven markt, zij zelfs uit in de meeste gevallen. De prijs is te goed om omhoog over te gaan. De andere kwestie is dat deze camera's niet zeer draagbaar zijn.

Mijn vader altijd vertelde me om mijn eigen camera's te gebruiken, zo hier ben ik. Dit is de eerste post in mijn reeks over het maken van pret van de jonge geitjescamera's. Ik heb slechts dit voor een paar dagen gedaan, maar reeds heb ik zo veel pret gehad dat ik deze reeks ga voortzetten.

Zo, wat zijn jonge geitjescamera's? Zij zijn een soort goedkope, lichtgewicht en kleine camera's voor jonge geitjes. Zij kijken als dit: De jonge geitjescamera's moeten niet goedkoop zijn, kunnen zij veel meer duur zijn. En, het is gemakkelijk om pret van jonge geitjescamera's te maken, omdat zij en zo veel pret aan gebruik zo leuk zijn. Wat grappiger is is dat de jonge geitjescamera's eigenlijk zo eenvoudig en zo gemakkelijk zijn dat de jonge geitjes hen gebruiken. Zij allen kijken een beetje als dit: De jonge geitjescamera's hebben een paar hoofddingen evenals volwassenencamera's. Het belangrijkste ding u zich over jonge geitjescamera's moet herinneren is dat zij klein zijn en u uw kind van andere mensen, met inbegrip van vreemdelingen kunt gemakkelijk verbergen. Het is gemakkelijk om een kindcamera te verbergen.

Mijn leven

Toen ik school beëindigde, wilde ik mijn tijd doorbrengen die met mijn camera spelen, en dit was mijn eerste en, ik denk, de laatste camera die ik heb gebruikt. De camera is in de zak die met de uitrusting, met een batterij, een geheugenkaart en USB-kabels, en met mijn laptop, scherm en een USB-kabel (met een usbmacht) en, mijn favoriet, een kleine kaart met de camerasoftware, en een andere dingen komt.

Mijn camera, voor me, is het eerste ding ik elke dag verg wanneer ik de straat loop. Het is het laatste ding ik mijn zak aanbracht, en het is een camera, omdat het niet alleen een camera, maar een hulpmiddel is om te onderzoeken. Ik wil groot de kerels over bij de blog dankzij zeggen voor het zetten van mijn ideeën in dergelijke grote nadruk! Ik zou ook mijn mooie vrouw voor het helpen met de productie van de post willen danken, ben ik zo jaloers.